Сметководствени-консултантска компанија Авизо дава шанса на почетници сметководители, луѓе без искуство, завршено или завршуваат универзитет со желба и потенцијал за развој во областа на сметководството.

Обука за работа со сметки софтвер: Плус-минус

Канцеларии за обука: Благоевград и София

Немојте да се колебате, контактирајте со нас, како ни испратете биографија со слика на адреса: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите